Bietjeskers
De frisse smaak van verse bietjes.
Borage
Wordt ook wel komkommerkruid genoemd, heerlijk fris.
Broccolikers
Knapperig, fris en zoet en licht bitter.
Mosterdkers
Pittig met een scherpe mosterd smaak.
Nasturtium
Een flinke peperige smaak
Pea shoots
Milde en frisse smaak van erwten, lichte zilten van noot, crispy bite.
Popcorn shoots
Knapperig, fris en zoet meteen vleugje zoethout.
Radijskers (Daikon)
Pittige radijs smaak in de welbekende groene kleur.
Radijskers (China rose)
Pittige radijs smaak, zoals de Daikon, maar dan met een roze stammetje.
Radijskers (Red rambo)
Scherp, maar wel iets milder dan de andere varianten.
Red sorrel
Red Sorrel, ook wel bekend onder de naam “rode zuring”, heeft een groen blad met rode nerven. Zoals de naam al zegt, is deze een beetje zuur, maar ook fris.
Rucolakers
Nog scherper en peperiger dan de volgroeide variant.
Salad Pea shoots
Lichte smaak van verse doperwten, heerlijk knapperig en een beetje zoet.
Shiso green
Hinten van anijs, mint, basilicum en kaneel.
Zonnebloemkers
Knapperig, fris en notig.